Participants


BENEFICIARI COORDINADOR

 

logo grefaGrup per a la Rehabilitació de la Fauna Autòctona i el seu Hàbitat (GREFA)

Seu: Majadahonda, Madrid, Espanya
Web: www.grefa.org

GREFA és una ONG fundada l’any 1981 i dedicada a la conservació de la naturalesa. Des de llavor, s'ha consolidat com a referència gràcies als seus projectes destinats a la generació de biodiversitat, amb especial atenció a la fauna autòctona amb més problemes de conservació. El seu punt focal és l'Hospital de Fauna Salvatge, a partir del qual deriven diferents projectes d'àmbit local, nacional i internacional, en solitari o mitjançant acords amb altres organismes governamentals i no governamentals. Membres de la UICN des de 2014. Declarada com a Entitat d'Utilitat Pública a Espanya a l'abril de 2011. La seva tasca ha estat reconeguda per la concessió de dos dels premis sobre medi ambient més prestigiosos, el de la Fundació BBVA a la Conservació de la Biodiversitat (2106) i el Fondena (2015).

Amb el suport de

Fundación Biodiversidad

 


BENEFICIARIS ASSOCIATS

 

logo alavaDiputació Foral d'Àlaba – Arabako Foru Aldundia (DFA-*AFA)

Seu: Vitòria-Gasteiz, País Basc, Espanya
Web: www.araba.eus

El Departament de Medi ambient i Urbanisme de la Diputació Foral d'Àlaba té assignades les àrees del cicle integral de l'aigua, medi ambient i paisatge, conservació de la naturalesa, espais naturals, biodiversitat, flora i fauna, energies renovables, planejament i informació del territori, gestió i disciplina urbanística i les altres que assenyali l'ordenament jurídic, conforme al que es disposa en el Decret Foral 132/2015, de 3 de juliol, del Diputat General, pel qual es determinen els departaments de la Diputació Foral d'Àlaba per a la legislatura 2015-2019.

 

logo fnpFundació Natura Parc (FNP)

Seu: Santa Eugenia, Mallorca, Espanya
Web: www.fundacionaturaparc.org

La Fundació Natura Parc va ser constituïda com a entitat sense ànim de lucre l’any 2001 i els seus principis d'actuació es basen en la protecció i conservació del medi natural de les Illes Balears. Ofereix els seus serveis a la naturalesa i, alhora, al conjunt d'estaments socials de les Balears, mitjançant la seva funció benèfica amb un element eminentment educatiu i divulgatiu. L’any 2010 va executar un contracte de la Conselleria de Medi ambient del Govern de les Illes Balears, de dos anys de durada, per iniciar el pla de reintroducció de l'àguila de Bonelli a Mallorca.

 

logo ganGestió Ambiental de Navarra S.A. (GAN-*NIK)

Seu: Pamplona, Navarra, Espanya
Web: www.gan-nik.es

Gestió Ambiental de Navarra S.A. és una societat pública del Govern de Navarra. Des de 1982 treballa en suport del Departament de Desenvolupament Rural, Medi ambient i Administració Local, en concret a la planificació i gestió de la biodiversitat a Navarra. Les àrees de treball en les quals desenvolupa la seva activitat són: planificació i gestió de la biodiversitat a la Xarxa Natura 2000, en el Sistema Regional d'Àrees Protegides, en els hàbitats i les espècies de flora i fauna; gestió d'ecosistemes fluvials, avaluació mediambiental; comunicació, participació i ús públic; i sistemes d'informació geogràfica. Ha estat el soci coordinador del projecte LIFE BONELLI (LIFE12 NAT/ES/000701). GAN-*NIK, en l'àmbit general, recolza al mateix Departament amb treball de coneixement i gestió de diferents àrees: medi natural, agrodiversitat, gestió forestal, gestió cinegética i piscícola, xarxes de control i contaminació (aigua, aire, abocaments...), impacte en el medi d'activitats humanes, etc.

 

logo navarra

 

logo ispraIstituto Superiore per la Protezione e Ricerca Ambientale (ISPRA)

Seu: Roma, Itàlia
Web: www.isprambiente.gov.it

ISPRA es va crear l’any 2008 i actua sota la vigilància i l'orientació general del Ministeri de Medi ambient i Protecció del Territori i el Mar d'Itàlia. Els seus deures institucionals inclouen el control de la situació i tendències de les poblacions d'espècies silvestres a escala nacional, aportant els seus coneixements sobre l'aplicació de diverses directives i convenis internacionals. Actua com una agència d'assessoria per a les autoritats governamentals i locals en la conservació de la naturalesa i altres temes relacionats de regulació de la caça i la gestió i conservació dels mamífers i les aus.

 

logo lpoLigue pour la Protection des Oiseaux (LPO)

Seu: Rochefort, França
Web: www.lpo.fr / http://rapaces.lpo.fr

Nascuda en 1912, la LPO és reconeguda com a organització d'utilitat pública des de 1986 i és el representant de BirdLife Internacional a França des de 1993. Compta amb més de 46.000 socis i és la primera associació de conservació de la naturalesa a França. Actua en el dia a dia per a la protecció de les espècies, la conservació dels espais i a l'educació ambiental. Ha estat promotora a França de la llei de protecció de rapinyaires des de 1972.

 

e-max.it: your social media marketing partner